Sompote Sands: FB

Crocodile

Tämä elokuva on jo esitetty.
Katso tästä tuleva ohjelmistomme
Crocodile

aka:

Pääosissa: Nat Puvanai, Ni Tien, Angela Wells, Kirk Warren
Thaimaa 1980

tekstitys: ei tekstitystä

formaatti: 35mm

Dick Randall tunnetaan lukuisien low-budget exploitaatioelokuvien tuottajana, joiden joukosta on noussut monta kulttiklassikoksi muodostunutta teosta kuten Supersonic Man, Ninja Strikes Back ja Pieces. Hän tuotti 80-luvun alkupuolella elokuvia leikkaa ja liimaa –menetelmällä eritoten Kaakkois-Aasiassa, jossa elokuvan tekeminen oli halpaa ja lopputulos eksoottista. Yksi tämän ajan hervottomimmista tuotoksista on thaimaalainen Crocodile.

Crocodile on vertahyytävä kuvaus siitä, mihin luonnonvoimien kanssa pelleily voi johtaa. Ekologista sanomaa runnoo perille säälimätön jättiläiskrokotiili, jonka voimat vetävät vertoja japanilaisen hirviöelokuvan klassikkosankareille. Tälläkin kertaa luontoäidin pasmat on saatu täydellisesti sekaisin atomienergialla.

Tarinan keskipisteessä on Kaakkois-Aasiassa unelmalomaa viettävä tohtori Akom, joka saa tietää rakkaimpiensa silpouneen jauhelihaksi supervoimaisen pedon hampaissa. Saalistus käynnistyy veren maku suussa – ja on saatettava päätökseen hinnalla millä hyvänsä.

Crocodilen alkukuvana nähnään jo perinteeksi muodostunut Cinemadrome-spesiaali "Mielipuolen trailer-show"!

Teksti: Night Visions

Cinemadromen järjestää:
Pirkanmaan elokuvakeskus || Trash Video
Yhteistyössä:
Night Visions Ry || Cinemare || Iik!
Yhteystiedot:
Ville Lähde / trashvideofinland(a)gmail.com
(oikeudet muutoksiin pidätetään)